یکشنبه ۰۹ اردیبهشت ۰۳

کاشی کاری و مراحل نصب آن

۷۵۱ بازديد



کاشی کاری یکی از هنرهای باستانی است و به دوران قبل از اسلام بر می گردد که از گذشته تا به امروز، بسیار مورد توجه است. امروزه از کاشی کاری و سرامیک برای زیباسازی و تزئینات داخلی ساختمان استفاده زیادی می شود. همچنین از آن برای جلوگیری از آبریزی و رطوبت در سرویس بهداشتی و حمام استفاده می کنند و با پیشرفت ظاهری کاشی ها، حتی از آنها برای نمای بیرونی ساختمان استفاده می شود. به طور کلی یکی از رایجترین پوشش های کف و ساختمان، کاشی کاری و نصب سزامیک است که علاوه بر استفاده برای تزئینات، عایق رطوبتی بسیار خوبی هم است.

 اما نکته مهم این است که تمامی این موارد برای کاشی کاری ساختمان، زمانی موثر و مهم است که اصولی و تمیز نصب شوند. پس بهترین کار این است که کاشی کاری خود را به یک فرد کاربلد و یک کاشی کار ماهر بسپارید، امروزه با حضور شرکت های خدمات آنلاین پیدا کردن یک فرد ماهر و دسترسی آسان به بهترین قیمت کاشی کاری، کاری بسیار آسان شده، فقط کافی است که با ثبت سفارش خود در سایت، به چندین متخصص وصل شوید و بهترین را انتخاب کنید.


اما نکاتی که باید در انتخاب کاشی و سرامیک مناسب در نظر گرفت

• حتما از کاشی و سرامیک با کیفیت استفاده کنید، که با گذشت زمان در محیط هایی که مرطوب هستند، دچار ترک خوردگی، رنگ پریدگی و خرابی نشوند.
• هنگام خرید توجه کنید که دچار ترک های مویی یا ترک نباشند، چون با قرار گرفتن در محیط های مرطوب به سرعت خراب می شوند.
• بهتر است که برای مکان هایی که مدام مرطوب است و در معرض آب است، مثل کف حمام و دستشویی، از سرامیک استفاده شود.
•  برای دیوارهای سرویس بهداشتی و مکانهایی که در معرض مستقیم آب نیستند از کاشی استفاده کنید.

تفاوت کاشی و سرامیک در چیست؟

بدنه اصلی کاشی از سفال ساخته شده است و تفاوت این دو در رویه ی انهاست. رویه کاشی از یک ماده شیشه ای است و رویه ی سرامیک از جنس سرامیک است. از آنجایی که استحکام سرامیک بیشتر از کاشی است، از آن برای پوشش دیوار ها و جاهایی که در معرض مستقیم آب نیست استفاده می شود و از سرامیک برای پوشش کف دستشویی، حمام و منزل استفاده می شود.

مراحل نصب کاشی

  • ابتدا بهتر است که وسایل و مصالح مورد نیاز برای کاشی کاری یا نصب سرامیک را تهیه کرد. این موارد شامل، ماله شیار دار، چسب یا ملات کاشی، کاشی یا سرامیک، کاتر کاشی، ریسمان اندازه گیری ، سطل آب و اسفنج می باشد.
  • سپس تمامی برآمدگی و فرو رفتگی های سطحی که قرار است کاشی کاری شود را صاف و هموار می کنید.
  • از انجایی که کاشی کاری کثیف کاری دارد، تمامی سطوح دیگر را بپوشانید
  • طرح چیدمان کاشی را مشخص و بر روی دیوار بکشید زیرا همتهنگ بودن و تقارن در کاشی کاری حرف اول را می زند، برای این کار از دیوار اصلی و از وسط دیوار شروع به کاشی کاری کنید. توجه کنید که در سرویس بهداشتی و آشپزخانه بهتر است از بالای روشویی و سینک شروع به نصب کاشی یا سرامیک کنید.
  • بخشی از دیوار را که فکر می کنید در بیست تا سی دقیقه می توانید کاشی کاری کنید را با ملات یا چسب کاشی بپوشانید و بعد از ان با قسمت شیاردار، ماله شیاردار بر روی ملات بکشید تا پستی بلندی های بوجود بیاید. سعی کنید با یک زاویه 45 درجه ماله کشی را در یک راستا انجام دهید.
  • حالا با توجه به خطوطی که کشیده اید، سرامیک یا کاشی را تنظیم کنید و در ملات کاشی فرو ببرید و فشار دهید. یک ردیف از کاشی ها را که نصب کردید از تراز بودن و یکدست بودن کاشی ها مطمئن شوید و به ردیف بعدی بروید.
  • کاشی هایی و مکان هایی که نیاز به برش کای دارند را در مرحله اخر انجام دهید.

مزایای نصب کاشی و سرامیک چیست؟

از مهمترین مزایای آنها قابل شستشو بودنشان است؛ بعد از آن می توان به این موارد اشاره کرد که، در معرض مستقیم نور آفتاب تغییر رنگ نمی دهند، ضد حریق و مقاوم در برابر مواد شیمیایی هستند، در برابر رطوبت مقاوم و دارای عمر طولانی هستند.

 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.