راهنمای نصب پکیج دیواری (بوتان و ایران رادیاتور)

۶۹۴ بازديد

پکیج چیست؟

پکیج چیست؟ دستگاهی که جایگزین موتورخانه های قدیمی است و سیستم گرمایش منزل و آب گرم مورد نیاز خانه را تامین می کند، پکیج نام دارد.
گرچه هنوز هم در برخی نقاط کشورمان از سیستم های گرمایش قدیمی مانند بخاری های نفتی و غیره برای گرم کردن منزل و آب گرم مصرفی استفاده می شود ولی با گسترش شبکه های گازرسانی در بیشتر نقاط، استفاده از سیستم های گرمایش جدید مانند پکیج شایع شده است.
یک وسیله رایج گرمایش در سراسر دنیا پکیج می باشد.
از مزایای این دستگاه می توان به ایجاد فضای کم، ایمنی بالای دستگاه و به طور مجزا مورد استفاده قرار گرفتن در هر واحد مسکونی اشاره کرد که می تواند جایگزین مناسبی برای آبگرمکن های ایستاده و دیواری باشد.
از همه مهم تر، مصرف سوخت بهینه در این دستگاه باعث تشویق ارگان ها و مردم برای استفاده از این دستگاه شده است.
در بین پکیج های رایج در بازار، نوع فن دار آن مطابق با استانداردهای جهانی است و مورد تایید قرار می گیرد. این دستگاه علاوه بر گرمایش منزل، آب گرم مصرفی را نیز به صورت فوری و سریع در اختیار قرار می دهد.
در ادامه شما را برای نصب پکیج ایران رادیاتور و بوتان راهنمایی میکنیم. اگر تمایل دارید از یک نصاب کمک بگیرید، عوامل موثر بر قیمت نصب پکیج را هم شرح داده ایم تا برای دریافت خدمات تصمیم بگیرید.
 

تعیین مکان نصب پکیج دیواری

یکی از مراحل نصب پکیج مشخص کردن محل نصب این دستگاه می باشد. متناسب با نوع و موقعیت ساختمان، پکیج های دیواری در آشپزخانه یا بالکن نصب می‌گردند.
اولین اقدام در جهت نصب پکیج بر روی دیوار، نصب کردن شابلون یا پایه نگهدارنده دستگاه بوده که باید به وسیله پیچ های استاندارد بر روی دیوار مقاوم و مستحکم شود. همچنین در نظر گرفتن فضای لازم و تراز بودن پایه ها از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار می‌باشد.
 

ارتفاع نصب پکیج دیواری چقدر باید باشد؟

در هنگام نصب دستگاه باید ارتفاع ۱۲۰ سانتیمتر از کف و فاصله ۱۰ سانتیمتر از کابینت و دیوارها رعایت شود. 
 
شناخت مدل و نوع و ظرفیت های پکیج:
غالبا پکیج های دیواری در دو مدل بدون فن و فن دار در بازار تاسیسات کشور به چشم می‌خورند.
این دستگاه ها در ظرفیت های مختلف ۲۴۰۰۰ الی ۴۰۰۰۰ کیلوکالری بر ساعت طراحی و تولید می شوند. ناگفته نماند که محل اختصاص پیدا کرده برای نصب پکیج دیواری باید فاقد هرگونه رطوبت باشد.
علاوه بر این، پکیج های دیواری نباید در مجاورت مواد اشتعال زا و وسایل گازسوز نصب گردند.
 
اتصال لوله آب:
 پس از نصب دستگاه بر روی دیوار، اتصال لوله آب از دیگر مراحل برای نصب پکیج به شمار می رود. قبل از آبگیری پکیج باید نسبت به محکم بودن دستگاه بر روی دیوار اطمینان حاصل کرد. چرا که عدم رعایت این امر در اثر آبگیری و سنگین شدن دستگاه میتواند باعث سقوط و واژگون شدن پکیج شود.
 
اتصال لوله گاز:
به منظور افزایش ضریب ایمنی و اطمینان، مناسب است که از شیلنگ های استاندارد و دارای قطر مناسب استفاده گردد.
 
همچنین اتصال شیلنگ با بست های فلزی محکم و تست کردن محل اتصال برای جلوگیری از نشتی، نباید مورد غفلت واقع شود.
 
نصب دودکش:
نصب دودکش از مهمترین مراحل نصب پکیج دیواری بوده که باید بر اساس استانداردهای لازم صورت گیرد. استفاده از دودکش های دارای قطر مناسب و استاندارد، در خارج شدن گازهای تولید شده در نتیجه احتراق دستگاه بسیار تاثیرگذار و مؤثر است.
 
استفاده از کلاهک استاندارد به شکل H و طولانی نبودن بیش از حد دودکش از مهمترین مؤلفه ها در این زمینه می‌باشد.
 
اتصال دو شاخه پکیج به برق:
به منظور حفاظت از دستگاه، نصب کردن کلید محافظ برق از گزینه های کاربردی تلقی می‌گردد.
 
باز کردن شیرهای ورودی آب:
از دیگر مراحل نصب پکیج دیواری باز کردن شیر ورودی به منظور نشان دادن میزان فشار بار داخل منبع دستگاه می‌باشد. این میزان که توسط یک گیج اندازه گیری فشار نمایان می گردد، مناسب است که بر روی درجه ۱/۵ الی ۲ باشد.
 
هواگیری پکیج دیواری:
برای انجام این فرآیند پکیج را در وضعیت زمستانه قرار داده تا آب در داخل شوفاژها جریان پیدا کند. پس از وارد شدن آب در درون شوفاژها هواگیری دستگاه صورت می‌گیرد. در هنگام انجام این فرآیند، نگه داشتن فشار آب درون پکیج ما بین ۱/۵ تا ۲ مناسب می‌باشد.
 

نکات مهم در هنگام نصب پکیج دیواری

به منظور نصب صحیح پکیج دیواری یک سری اصول و نکات بسیار تاثیرگذار و مؤثر است.
فراموش نشود که در هنگام نصب دودکش نباید از دودکش های آکاردئونی استفاده به عمل آورد. چراکه این دودکش ها احتمال بروز حادثه را افزایش می‌دهند.
 
 یکی از مراحل نصب پکیج دیواری قرار دادن فشار بار دستگاه بر روی میزان ۱/۵ می‌باشد. برای انجام این کار باید از شیر پر کن پکیج کمک گرفت. معمولا این قطعه در قسمت زیرین دستگاه تعبیه و با رنگ مشکی یا آبی مشخص گردیده است. با چرخاندن شیر پر کن در جهت راست و بستن آن میتوان تنظیمات مورد نظر را اعمال کرد.
 
پس از طی کردن این مراحل نصب پکیج دیواری و تنظیم بار دستگاه بر روی میزان موردنظر، اقدام به روشن کردن پکیج می نماییم. غالبا در ساختار بسیاری از پکیج های دیواری دو حالت تابستانه و زمستانه در نظر گرفته می‌شود. حالت تابستانه تنها آبگرم بهداشتی را در دسترس مصرف کننده قرار می‌دهد.
 
لازم به ذکر است که درجه مناسب برای سیستم گرمایش ۸۰ و میزان درجه مطلوب برای دستگاه پکیج ۶۰ می‌باشد.
 

عوامل موثر بر هزینه نصب پکیج

اگر قصد دارید سیستم گرمایشی محل زندگی یا محل کارتان را تغییر دهید و پکیج نصب کنید بهتر است که اطلاعات کافی و لازم درباره ی نصب پکیج را به دست آورید و با آگاهی کامل انتخاب کنید. قیمت نصب پکیج یکی از مهم ترین مسائلی است که پیش از هر چیز باید بررسی شود و لازم است که پیش از خرید پکیج و سایر اقدامات، قیمت نصب پکیج را بدانید تا بتوانید تصمیم درست تری بگیرید، زیرا محاسبه ی هزینه ها یکی از مهم ترین اقداماتی است که پیش از انجام هر کاری باید صورت گیرد.
 

قیمت نصب پکیج به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت نصب پکیج تا حد زیادی به قیمت پکیج و دستمزد نصاب بستگی دارد اما فراموش نکنید که هزینه های جانبی را نیز در نظر بگیرید. برای مثال برخی از ساختمان ها به گونه ای طراحی و ساخته شده اند که برای نصب پکیج در آن ها باید برخی تغییرات ایجاد شود. در واقع نبود تاسیسات لازم برای نصب پکیج بر قیمت نصب پکیج تاثیر دارد و هزینه های شما را افزایش می دهد.
برای اطلاع دقیق از قیمت نصب پکیج بوتان، ایران رادیاتور و سایر پکیج ها بهتر است که پکیج مورد نظرتان را از شرکت هایی خریداری کنید که کار نصب را خودشان انجام می دهند در غیر این صورت کمک گرفتن از یک نصاب پکیج عاقلانه ترین راه است و می توانید برای به دست آوردن اطلاعات دقیق درباره ی قیمت نصب پکیج بوتان با یک نصاب پکیج مشورت کنید.
عوامل موثر بر هزینه نصب پکیج و رادیاتور:
  • قیمت پکیج
  • رفع مشکلات تاسیسات و لوله کشی
  • قطعات و لوازم جانبی
  • اجرت کار نصاب پیکج
  • تعداد رادیاتورها
 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.